"Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people." by Eleanor Roosevel

vineri, 7 august 2009

Litoralul romanesc - meniu (partea treia)

Sa va prezint in continuare meniul de vacanta de pe litoral:

Mic dejun: snitel de proc cu cartofi prajiti si o bere

Mergeti la plaja faceti o baie si vi se face imediat foame asa ca luati un:

Brunch (masa dintre micul dejun si pranz): hamsii tot cu o bere

Inca o baie si putin soare si se face ora mult asteptatei mese:

Pranz: ciorba de burta, ciolan afumat sau ceafa de porc cu cartofi taranesti, ca desert o placinta dobrogeana.

Un pui de somn va va ajuta sa faceti o digestie sanatoasa, o plimbare prin Neptun si poate sa vina cina:

Cina: saramura de peste cu cartofi natur si o sticla de vin alb, desert un tiramisu.

Nu mai punem si ce ciuguliti intre aceste mese: porumb fiert, gogosi,...

Dar dupa zece zile de concediu sa nu va mirati ca va intoarceti cu 10 Kg in plus.

Trebuie sa recunosc ca ce am postat a fost munca mea de observatie a comportamentului celor din concediu; dar noi ne-am rezumat la o masa principala si in rest doar fructe.

Si clasicul mesaj: consumul excesiv de cele enumerate mai sus poate afecta grav sanatatea.

sursa foto: www.dalegurii.ro

4 comentarii:

Anne spunea...

Ne faci pofta de mancare Sergiu :)

C spunea...

nu ai mila de cei care nu avem concediu vara si mai suntem si gurmanzi pe deasupra :P

aventoro spunea...

pare bun, dar nu recomand acest meniu

CORA spunea...

Cartofii prajiti dimineata...chiar e exagerare! :D